Խաղողը ջարդիչ-չանչազատիչ մեքենաներով տրորվելով՝ վեր է ածվում փլուշի։ Վերջինս մատուցվում է հոսիչներին՝ ինքնահոս քաղցուն փլուշից անջատելու համար, այնուհետև քաղցուն անցնում է անընդհատ և պարբերական գործողության մամլիչներով՝ քաղցուն խաղողից և փլուշից լրիվ անջատելու համար։
Անապակ գինիներ պատրաստելու համար քաղցուն ենթարկում են լիակատար խմորման։
Այս բոլորը կարող եք տեսնել մեր եթերում։
Հաղորդավար՝Մարի Համբարչյան
Գինեգործ TV-ի հերթական թողարկումը դիտե՛ք Սեբաստացի TV կայքում։