«Արտադրական ուսուցում» ամսագիրն առաջարկում է․
- 7-4 դասարանի սովորող Մարկ Բուդաղյանն ուսումնասիրել է «Բակտերիաներ» թեման, իր ընտանեկան դպրոցում գինի պատրաստել և գործնական աշխատանքի շնորհիվ բացահայտել բակտերիաների դերը գինի ստանալու գործընթացում:
- 7-րդ դասարանի սովորող Վահե Գաբրիելյանն իր ընտանեկան դպրոցում պատրաստում է տնական մածուն: Գործնական աշխատանք կատարելիս շատ հեշտ է հասկանում՝ ինչպես է կաթնաթթվային բակտերիաների շնորհիվ կաթից ստացվում մածուն։
- Միջին դպրոցի սովորող էդգար Ղումաշյանը տեսանյութի միջոցով ներկայացնում է կաթնաթթվային բակտերիաների դերը կաթնամթերքի արտադրության մեջ: Եթե ցանկանում եք ճիշտ մածուն մերել սովորել, դիտեք Էդգարի տեսանյութը։